divendres, 28 de setembre del 2012

Un nou estil de cantant

Lizzy Grant va néixer a Nova York fa ja 25 anys, en el si d'una família adinerada, ja que el seu pare és un cèlebre inversor d'internet. Mundialment és coneguda com a Lana Del Rey, però per què aquest nom? segons ella va decidir aquest nom artistic ja que "sona preciós en sortir de la punta de la llengua". Es va donar a conèixer al món de la música amb un primer treball publicat en internet sota el nom de "Kill Kill", més tard va publicar el seu primer EP "Llana Del Ray A.K.A. Lizzy Grant", amb el qual es va obrir al món de la música.

Després de la publicació del seu primer disc "Born to die" les primeres critiques sobre l'artista eren brillants; "Lana del Rey ha estat universalment considerada la salvadora del pop modern”, van dir sobre ella en UK Independent. Totes aquestes critiques van donar una bolcada com a conseqüència de diverses ensopegades de l'artista, com la seva actuació en Saturday Night Light, on segons molt criticos Lizzy semblava "una nena cantant les cançons favorites de la seva àvia".

Malgrat la pluja de critiques pel seu estil "inusual", la cantant no ha parat de treballar, és més, el seu últim videoclip "Summertime Sadness" a estat un èxit a nivell mundial.
Al principi es va dir que no hi hauria un segon disc, ja que la cantant opina que ja ha dit tot el que tènia que dir, però fa poc es va confirmar la imminent aparició d'un segon treball.
Perquè dic tot això sobre Lana del Rey? La veritat és que vaig conèixer a aquest estel per casualitat, i des d'aquest dia m'encanta. Serà per la seva veu o simplement sigui pel nero fet de no ser igual, de no ser tan comercial, però la veritat m'agrada .


dimarts, 18 de setembre del 2012

Hi world

Hi, em dic Andrea i ara mateix estàs en el meu blog de classe d'informàtica.Sobre el blog no puc dir molt, ja que no sé que tipus d'informació hi haurà en ell, però sobre  jo mateixa puc explicar-te quatre detalls sense importància: sóc de Barcelona, visc a la part alta d'un turó i em mato a pujar pujades. De vegades exagero tot i penso que la meva vida és una desgràcia constant, però després quan se'm passa m'adono que la vida és realment bonica, a estones.


pretty pretty